deltafood

اشتراک گذاشته شده با :

سالاد

سالاد ماکارونی به روش ایتالیایی‌ها


ماکارونی بسیاری از خواص گندم و ارزش غذایی آن را دارد. تقویت بدن، تامین انرژی و جلوگیری از افزایش اشتهای کاذب نیز از خواص ماکارونی بشمار می‌رود.

سالاد ماکارونی ایتالیاییblob.gif

سالاد ماکارونی ایتالیایی غذایی سبک است. این غذا پر از گوجه فرنگی تازه و آبدار، گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، زیتون‌های سیاه، پنیر موزارلای خامه‌ای و سبزی روکولای فلفلی است. این سالاد ماکارونی بی‌نظیر با سس سرکه قرمز و گشنیز فوق‌العاده می‌شود. می‌توان از این غذا به عنوان یک پیش غذای مناسب برای یک ناهار سبک استفاده کرد. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا دستور تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی ساده و سالم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر (له شده) یک حبه
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا ۴۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سبزی روکولا یا جعفری ۲ دسته
  • سرکه قرمز ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک دریایی یک چهارم قاشق چایخوری
  • پاستا نیم کیلو
  • گوجه فرنگی خشک ۴۵۰ گرم
  • زیتون سیاه ۷۰ گرم

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

مرحله اول

یک قابلمه بزرگ آب را با نمک روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس روغن، سرکه، سیر، نمک و چند فلفل سیاه آسیاب ‌شده را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. قابلمه را فعلا کنار بگذارید. بسته پاستا را به آب اضافه کرده و مطابق دستوری که روی بسته پاستا درج شده اجازه دهید بپزد. سپس آن را زیر آب خنک بگیرید تا ماکارونی خنک شود. دقت کنید که آب اضافه آن کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پاستا، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی خشک شده با آفتاب، گوجه فرنگی تازه خرد شده و زیتون را در ظرف دلخواه خود بریزید. سپس سس را هم به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. اجازه بدهید مواد ۲۰ دقیقه استراحت کند، فقط گاهی اوقات در این مدت مواد سالاد را هم بزنید تا طعم‌ها قاطی شوند. روکولا یا جعفری را با نمک، فلفل و سرکه برای طعم‌دار شدن سالاد ماکارونی اضافه کنید. سالاد ماکارونی شما آماده است، نوش جان!

چند نکته درباره سالاد ماکارونی ایتالیایی

  • بهتر است سالاد ماکارونی را یک روز جلوتر و بدون روکولا تهیه کنید و یک شب در یخچال قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از سرو سالاد آن را از یخچال خارج کرده و روکولا را به آن اضافه کنید.
  • سالاد ماکارونی ایتالیایی را می‌توانید تا ۵ روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. همچنین اگر از دوستداران این غذا هستید، ماکارونی پنیری با لوبیا سبز را هم امتحان کنید!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزا سیب زمینی خوشمزه با پپرونی را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


سالاد تن ماهی ؛ دلچسب و مقوی

انواع سالاد تن ماهی به‌دلیل داشتن تن ماهی و مواد غذایی مختلف، به‌عنوان یک غذای سبک مصرف می‌شوند.

سالاد تن ماهی

با تن ماهی غذاها و پیش‌غذاهای گوناگونی می‌توان درست کرد که سالاد تن ماهی یکی از آن ها است. در این مطلب با طرز تهیه 2 نوع سالاد تن ماهی  آشنا می‌شوید که بسیار خوش‌مزه و مناسب شام یا ناهار سبک هستند.

سالاد تن ماهی با لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم:

  • لبوی پخته شده: یک عدد
  • سیر کبابی: یک حبه
  • پیازچه به میزان لازم
  • خیار: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  • زیتون سیاه: 10 عدد
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری
  • لوبیا چشم‌بلبلی: 2 پیمانه
  • سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
  • کنسرو تن ماهی: یک قوطی
  • برگ کاهو: پنج عدد

طرز تهیه:

سالاد تن ماهی

یک عدد لبوی پخته شده، یک حبه سیر کبابی، چند ساقۀ خرد شدۀ پیازچه و یک عدد خیار را ریز خرد کنید. فلفل‌دلمه‌ای قرمز و ۱۰ عدد زیتون سیاه را ورقه‌ای برش بزنید.

جعفری را هم ریز خرد کنید. لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده را با 3 قاشق غذاخوری سس مایونز آرام هم بزنید. یک قوطی کنسرو تن ماهی را در یک آبکش بریزید تا روغن آن کاملاً خارج شود، سپس به لوبیا بیفزایید. بقیۀ مواد را هم افزوده و مخلوط را آرام هم بزنید تا با سس یکدست مخلوط شوند.

۵ عدد برگ کاهو را در ظرف موردنظر گذاشته و سالاد آماده شده را در کاهو بریزید، سپس با نان لواش یا نان ساندویچی سرو کنید.

سالاد تن ماهی با پیازچه، جعفری و فلفل کبابی

مواد لازم:

  • کنسرو تن ماهی: 2 قوطی
  • سیب‌زمینی: نیم کیلو
  • ذرت پخته شده: ۲۰۰ گرم
  • پیازچه: ۱۲ عدد
  • جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  • فلفل کبابی: یک عدد
  • آب‌لیمو: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سالاد تن ماهی

دو قوطی کنسرو تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شوند.

سیب زمینی را خرد کرده و در آب نمک بپزید. سپس آن‌ها را از آب بیرون بیاورید تا خنک شوند.

ذرت پخته شده و ۱۲ عدد پیازچه، جعفری خردشده و فلفل کبابی را در یک ظرف مخلوط کرده و نصف پیمانه آب‌لیمو روی آن بریزید.

تن ماهی را در ظرفی مستطیل شکل پخش کنید. روی آن کمی آب‌لیمو بریزید. سپس سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید. کمی دیگر آب‌لیمو و نمک و فلفل بریزید.

در ظرف را بسته، آن را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید.

هنگام سرو، روی آن فلفل‌دلمه‌ای و جعفری خرد شده بریزید. مقداری پودر چیلی هم بپاشید و در صورت تمایل آن را با حلقه‌های لیموترش تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید:

سوپ قارچ ، گیاهی و ساده

سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل

فوت و فن های تهیه سالاد الویه خوشمزه

ترشی ذرت و فلفل دلمه ای ؛ چاشنی ساندویچ

سالاد بلغور و سبزیجات ، هم غذا هم پیش غذا