deltafood

اشتراک گذاشته شده با :

سوسیس

پیتزا سوسیس کالباس، یک پیتزای خانگی خوشمزه

 

پیتزا سوسیس کالباس خوشمزه که به پیتزای مخلوط هم معروف است، علاوه بر سوسیس و کالباس، قارچ هم دارد که مزه پیتزا را دوست‌داشتنی‌تر و ارزش غذایی آن را بیشتر می‌کند.

پیتزا سوسیس کالباس

پیتزا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که انواع مختلف و هیجان‌انگیزی دارد. از پیتزا مخصوص گرفته تا پیتزا سالامی هر کدام را که بخواهید با کمی صبر و حوصله می‌‌توانید در خانه تهیه و نوش جان کنید. پیتزا سوسیس کالباس هم از آن پیتزاهای خانگی ساده‌ای است که در یک چشم به هم زدن آماده می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ

  • ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا ۶۰۰ گرم
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • سوسیس ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • ذرت نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • خمیر مایه یک قاشق چایخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • آب نصف پیمانه
  • آرد سفید یک پیمانه
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ

مرحله اول

برای شروع ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار یک کاسه کوچک بردارید و یک قاشق چایخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل آن بریزید. نصف پیمانه آب ولرم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. مخلوط خمیر مایه را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

مرحله دوم

یک پیمانه آرد سفید را الک کنید. در یک کاسه دیگر آرد را همراه با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط کنید. یک قاشق سوپخوری روغن مایع را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. سپس وسط مخلوط را کمی گود کنید و خمیر مایه را که پس از ده دقیقه عمل آمده است داخل گودی بریزید و مخلوط کنید.

خمیر را تا زمانی که به دست نچسبد با همزن مخلوط می‌کنیم. اگر خمیر خیلی رقیق بود، مقدار کمی آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا غلیظ‌تر شود.

مرحله سوم

پس از این که خمیر را خوب ورز دادید روی کاسه را با یک پارچه بپوشانید و کنار بگذارید. اجازه بدهید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند. کف قالب‌های مورد نظر را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید. خمیر را از کاسه خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را کف قالب پهن کنید. قالب‌ها را داخل فر قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

مرحله چهارم

اکنون سوسیس‌ها، کالباس‌ها، فلفل دلمه‌ای‌ها و قارچ‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. خمیرها را از فر خارج کنید و فر را روشن کنید. درجه حرارت آن را روی ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا به مدت نیم ساعت گرم شود. روی خمیرها را به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید.

با پشت یک قاشق سس را به خوبی روی خمیر‌ها پخش کنید. سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، سوسیس و کالباس خرد شده را روی خمیر پخش کنید. روی مواد را به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بریزید.

مرحله پنجم

قالب‌ها را در قسمت وسط فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه شعله گریل را روشن کنید تا روی پیتزا ترد و طلایی شود. پس از پنج دقیقه فر را خاموش کنید و پیتزا‌های آماده شده را با احتیاط از فر خارج کنید. پیتزاهای ترد و خوشمزه شما آماده سرو هستند. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزا سیب زمینی خوشمزه با پپرونی را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس


گراتن به غذایی گفته می‌شود که در ظرف‌های گود و پنیر طلایی شده روی آن سرو می‌شود. در اصل گراتن فرانسوی است و در فر درست می‌شود.

blob.gif

گراتن سوسیس و سیب‌زمینی یک خوراک لذیذ برای عاشقان ترکیب سنتی سوسیس و سیب‌زمینی است که در دسته آشپزی ملل قرار می‌گیرد. گراتن سوسیس و سیب‌زمینی را در ظرف‌های پیرکس و سرامیک می‌توانید با استفاده از سوسیس تفت داده شده، سیب‌زمینی رنده شده، تخم‌مرغ و پنیر چدار تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس

مواد لازم

  • سیب‌زمینی: ۷۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد
  • سیر له کرده: ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای زرد خرد شده: ۱ عدد
  • کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
  • سوسیس حلقه‌ای خرد شده: ۴ عدد
  • ژامبون رشته‌ای خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • کنسرو گوجه فرنگی: ۱ قوطی ۲۰۰ گرمی
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • پودر چیلی: به میزان لازم
  • پنیر گودای رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم
  • آرد سمولینا: ۵۰ گرم (یک‌دوم پیمانه)
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • تره خرد کرده: ۵۰ گرم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس

  • سیب زمینی‌ها را بپزید و مراقب باشید له نشود.
  • آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • سپس ۳ قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
  • سپس حرارت را اندکی زیاد کنید، فلفل‌ها، ذرت، سوسیس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید.
  • حال گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.
  • اکنون صبر کنید تا مواد بپزد و اندکی غلیظ شود.
  • سپس نمک، فلفل و پودر چیلی را به آن اضافه کنید.
  • پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به ضخامت ۵ میلیمتر، ورقه‌ای خرد کنید.
  • حالا ظرف نسوز بردارید و آن را با باقی‌مانده روغن چرب کنید.
  • سپس نیمی از ورقه‌های سیب‌زمینی را کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط سبزی و سوسیس را روی آن بریزید.
  • آن‌گاه مایه پنیری را اضافه و صاف کنید و با باقی‌مانده مخلوط سبزی و سوسیس روی این مایه را بپوشانید.
  • اینک باقی‌مانده ورقه‌های سیب‌زمینی را به گونه‌ای که لبه آن‌ها روی هم قرار بگیرد، روی گراتن بچینید و پنیر گودا بگذارید.
  • اکنون گراتن را به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مایه پنیری

  • زرده‌های تخم‌مرغ، پنیر، آرد سمولینا، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
  • سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
  • حالا سفیده‌های زده شده را به مایه پنیری اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
  • سپس تره را به آن اضافه کنید.


 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه سوسیس بندری

 

شاید جالب باشد که بدانید در کشورهایی مثل ایتالیا هم سوسیس بندری یک غذای پرطرفدار است و با نام خوراک سوسیس و فلفل مشهور است.

سوسیس بندری

سوسیس بندری از جمله غذاهای ساده و سریع نونی و بسیار پرطرفدار است که معمولا افراد آن را از بیرون از منزل به صورت ساندویچ تهیه می‌کنند. ساندویچ سوسیس بندری با اصالت جنوبی معمولا ساندویچی تند و تیز است. در ادامه مطلب طرز تهیه سوسیس بندری را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه سوسیس بندری جنوبی

مواد لازم

  • پیاز بزرگ: ۴ عدد
  • سوسیس آلمانی یا کوکتل: ۸ عدد
  • نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • رب: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • آب جوشیده: ½ لیوان

طرز تهیه سوسیس بندری جنوبی

  • ابتدا پیازها را خلالی و یکدست خرد کنید که موقع سرخ کردن نسوزند. وقتی پیازها طلایی شدند رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات را اضافه کنید تا طلایی شوند و طعم خامی آن‌ها گرفته شود. مراقب باشید رب و ادویه‌ها نسوزند.
  • وقتی روغن به رنگ نارنجی درآمد شعله گاز را خاموش کنید. حالا سوسیس‌های به صورت اُریب یا حلقه‌ای خرد شده را جداگانه سرخ کنید. وقتی سوسیس‌ها کمی سرخ شدند به سس آماده شده با رب و پیاز و ادویه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • در این مرحله ½ لیوان آب جوشیده ولرم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز سوسیس بندری خوب جا بیفتد.
  • اگر طعم سیب زمینی را در سوسیس بندری می‌پسندید سیب‌زمینی‌ها را جداگانه سرخ کنید و همراه با سوسیس‌های سرخ شده به سس اضافه کنید و اجازه دهید سوسیس بندری خوب جا بیفتد. اگر هم سوسیس بندری بدون سیب زمینی دوست دارید به همین روش گفته شده در طرز تهیه عمل کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت و مرغ

از این سوسیس خانگی در طرز تهیه سوسیس بندری یا هندی، غذای محبوب سوسیس تخم مرغ و اسنک سوسیس و استفاده کنید و لذت ببرید.

سوسیس خانگی

سوسیس و کالباس از جمله قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین فست‌فودهای ساخت دست بشر هستند. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در کشورهایی مثل یونان مردم برای وعده‌های مختلف روز سوسیس و کالباس درست می‌کردند. برای درست کردن سوسیس و کالباس در یونان باستان باید سیر و گوشت را در هاون می‌کوبیدند و با ادویه‌های هندی و نمک مزه‌دار می‌کردند.  در ادامه با مجله دلتا  طرز تهیه سوسیس خانگی را مطالعه کنید.

سوسیس خانگی گوشت و مرغ

مواد لازم سوسیس خانگی

  • گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه ریز رنده شده
  • پودر نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب پنیر یا شیر خشک: ۳ قاشق غذاخوری (می‌توانید از هر دو به میزان مساوی و در مجموع ۳ قاشق غذاخوری استفاده کنید)
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب یخ: ¾ لیوان
  • روغن مایع: ۱/۳ لیوان
  • کاور سوسیس: ۲ متر

ادویه‌جات لازم برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ

  • پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری
  • دارچین: ½ قاشق مرباخوری
  • آویشن: ½ قاشق مرباخوری
  • پودر جوز هندی: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • پودر هل: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چایخوری
  • پودر میخک: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس خانگی

  • برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ ابتدا باید گوشت گوساله بدون استخوان یا گوشت ران مرغ بدون استخوان را دو یا سه بار با درجه ریز چرخ گوشت چرخ کنید. گوشت چرخکرده را در یک ظرف بگذارید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
  • بعد از ۴ ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. تخم‌ مرغی که استفاده می‌کنید باید بلافاصله از یخچال بیرون بیاورید و هم دمای گوشت باشد. آرد سفید، شیر خشک ،پودر نشاسته ذرت و تمام ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. سپس گوشت چرخکرده، تخم مرغ سرد و هم دما با گوشت، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید
  • وقتی که گوشت و تخم‌مرغ خوب و سایر موادی که در غذاساز ریخته بودید خوب با هم مخلوط شدند، نصف آب یخ و مخلوط آرد و ادویه‌جات را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تمام مواد را میکس کنید. مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید صاف و یکدست و البته نه سفت و نه شل باشد. اگر مایه به دست آمده سفت بود باقی مانده آب یخ را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر میکس کنید. علت وا رفتن سوسیس یا سفتی بیش از حد آن رعایت نکردن مرحله اضافه کردن یخ است.
  • مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در قیف ماسوره بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس خانگی تزریق کنید. سپس دو سر کاور سوسیس خانگی را با نخ محکم ببندید و از طول به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید، کمی بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید. علت چروک شدن کاور سوسیس محکم نبستن و فشرده نکردن کافی مایه سوسیس در کاور است.
  • یک فوت و فن سوسیس خانگی را به یاد داشته باشید، برای اینکه سوسیس روغن نیندازد و کاور سوسیس چروک نشود باید مایه سوسیس را در کاور به خوبی فشرده و هواگیری کنید و سپس کاور را محکم با نخ ببندید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و سوسیس‌های پیچیده شده داخل کاور را با احتیاط در آب جوش بیندازید. درب قابلمه را باز بگذارید تا سوسیس‌ها روی شعله ملایم گاز در آب جوش بپزند.
  • برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید آب به صورت ملایم و با جوش‌های ریز قل بخورد. بعد از ۴۵ دقیقه سوسیس‌ها را از آب بیرون بیاورید و بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا به سرعت خنک شوند و خودشان را بگیرند. یک علت دیگر وا رفتن و خرد شدن سوسیس خانگی جوش خوردن بیش از حد سوسیس‌ها است. همین ۴۵ دقیقه زمان کافی است، نه بیشتر.
  • سوسیس‌های آماده شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا تمام مواد خوب به خورد هم بروند و طعم بگیرد. سوسیس خانگی را به مدت یک ماه می‌توانید فریز و به تدریج مصرف کنید. از این سوسیس خانگی در طرز تهیه سوسیس بندری یا هندی، غذای محبوب سوسیس تخم مرغ و اسنک سوسیس و … استفاده کنید و لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهایی که با سوسیس “پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک” را مطالعه کنید


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید