deltafood

اشتراک گذاشته شده با :

لازانیا

لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان

 

در تهیه این نوع از لازانیا از خمیر لازانیا استفاده نمی‌کنیم و به جای آن از ورقه‌های نازک سیب‌زمینی و پنیر موزارالا و پارمسان تازه کمک می‌گیریم.

لازانیای سیب زمینی

در این دستور پخت از مجله دلتا می‌خواهیم با پنیر پارمزان یک لازانیای جدید و بدون خمیر درست کنیم. در واقع در این روش، ما به جای خمیر لازانیا از پنیر و ورقه‌های نازک سیب زمینی استفاده می‌کنیم. در ادامه با طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان و موزارلا همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیای سیب ‌زمینی با پنیر پارمسان

  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پیاز (خرد شده) یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • اسفناج ۲۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • سیر (خرد شده) یک حبه
  • پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه
  • پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
  • جعفری تازه به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان

مرحله اول

برای شروع ابتدا مقداری روغن زیتون داخل ظرف سرامیکی مخصوص فر بریزید و با فرچه آن را کف ظرف پخش کنید. مقداری نمک کف ظرف بریزید. دو عدد سیب‌زمینی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید و حلقه‌ها را کف ظرف بچینید.

مرحله دوم

در  یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کرده، به همراه سیر خرد شده به مدت شش تا هفت دقیقه داخل ماهیتابه تفت دهید و روی آن فلفل و نمک بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با سیر داغ و پیاز داغ خوب ترکیب شود و تغییر رنگ دهد. پس از ۱۰ دقیقه پوره گوجه فرنگی را روی مخلوط گوشت چرخ کرده بریزید و هم بزنید.

مرحله سوم

حالا مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را داخل ظرف روی سیب‌زمینی‌ها بریزید. برگ‌های اسفناج تازه را نیز یکی یکی روی گوشت‌ها بچینید طوری که کاملا روی مواد پوشیده شود. سپس پنیر موزارلا را برش بزنید و روی اسفناج‌ها را کاملا با ورقه‌های موزارلا بپوشانید. یک لایه پنیر پارمسان پودری نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

در یک مرحله دیگر دوباره سیب‌زمینی، گوشت، اسفناج، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را روی هم اضافه کنید. سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. اجازه دهید تا مواد خوب پخته و برشته شوند، پنیر داخل آن‌ها آب شده و روی آن طلایی شود. لازانیای سیب‌ زمینی خانگی شما آماده است. با مقداری فلفل سیاه و چند برگ ریحان آن را تزیین و نوش جان کنید!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزا سیب زمینی خوشمزه با پپرونی را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

لازانیای خوشمزه با پنیر گودا

 

لازانیا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها از بهترین و شیک‌ترین غذاها به‌شمار می‌رود.

لازانیا با پنیر گودا

حتما پیش از این لازانیا را با پنیر موزارلا طعم‌دار کرده‌اید و از بافت کش‌سانی این پنیر هم لذت برده‌اید. اما این بار پیشنهاد می‌کنیم که سراغ پنیر گودا بروید و پخت لازانیا را با پنیر گودا امتحان کنید. به شما اطمینان می‌دهیم پشیمان نخواهید شد. در ادامه این مطلب با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا با پنیر گودا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه لازانیا

  • لازانیا ۱۰ ورق
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • نمک و دانه فلفل به مقدار لازم
  • جعفری پاک شده ۱۵ گرم
  • سس برای تزیین به مقدار لازم
  • پیاز یک عدد
  • گوشت گوساله چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پودر آویشن یک قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد
  • پنیر ورقه‌ای گودا یک بسته
  • ریحان پاک شده ۱۵ گرم

طرز تهیه لازانیا

مرحله اول

ورقه‌های لازانیا را در ظرف آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده و سیر را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

مرحله دوم

آویشن و رب گوجه فرنگی را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید تا آب آن تبخیر و مخلوط گوشت غلیظ شود. سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

مرحله سوم

روی ورقه‌های نرم شده لازانیا، مقداری از مخلوط گوشت بریزید و با پشت قاشق آن را در طول ورقه‌ها پخش کنید. سپس مقداری پنیر ورقه‌ای گودا را روی آن قرار دهید و لازانیا را رول کنید و در ظرفی نسوز بچینید.

مرحله چهارم

در آخر چند ورقه پنیر گودا را روی آن قرار دهید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید تا پنیر ذوب شود. پس از این مدت، لازانیا با پنیر گودا را با مقداری جعفری، ریحان و سس دلخواه تزیین کنید.

غذای شما حاضر است، نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه لازانیای بادمجان با ساده‌ترین روش را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو

 

کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که بسیار کم کالری و سیر کننده است. این سبزی پرخاصیت یکی از مهم‌ترین انتخاب‌ها برای تهیه غذای رژیمی است.

لازانیای رژیمی

کدو سبز برای افرادی که می‌خواهند رژیم لاغری داشته باشند بسیار با اهمیت است چرا که با مصرف آن می‌توانند بهترین نتیجه را برای داشتن تناسب اندام و سلامتی به دست آورند. در ادامه مطلب طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه لازانیای رژیمی

مواد لازم

  • گوشت گاو بدون چربی : ۵۰۰ گرم
  • نمک : یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • سیر : ۳ حبه
  • ریحان خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • فلفل سیاه : به اندازه کافی
  • کدو سبز : ۳ عدد
  • پنیر ریکوتا : ۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • پنیر موزارلا : ۴ فنجان

طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو

  • در یک ماهیتابه متوسط گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک تفت دهید.
  • سپس پیاز، سیر و روغن زیتون را اضافه کرده و ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
  • گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سیاه و قرمز، ریحان خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و بازهم مخلوط را تفت دهید.
  • شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مخلوط شما حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با درب بسته آهسته بجوشد. توجه داشته باشید که سس شما باید غلیظ باشد، پس به مخلوط آب اضافه نکنید.
  • هنگامی که سس در حال جوش خوردن است وقت آن رسیده که کدوها را برش بزنید.
  • بعد از برش مقداری نمک به کدو زده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه در ظرف باقی بماند.
  • کدو سبز هنگام پختن مقدار زیادی آب پس می‌دهد این کار باعث می‌شود رطوبت کدو گرفته شود.
  • فر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه و با درجه ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک ظرف متوسط تخم‌مرغ و پنیرهای خرد شده را مخلوط کنید.
  • در این مرحله مانند لازانیا یک لایه سس، پنیر و یک لایه کدو را درون ظرف پیرکس قرار دهید.
  • بعد از اینکه لایه آخر از کدو را قرار دادید، وقت آن رسیده است که سس و پنیر باقی مانده را روی کدو بریزید.
  •  روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید، بعد از ۲۰ دقیقه فویل را باز کنید تا آب روی غذا گرفته شود. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید. حالا لازانیای رژیمی شما آماده است.
  • می‌توانید غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


دستور پخت لازانیا رولی

 

لازانیا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها از بهترین و شیک‌ترین غذاها به‌شمار می‌رود.

لازانیا رولی

لازانیا رولی ، یکی از روش‌های آسان برای تهیه لازانیا این غذای محبوب در سراسر دنیا است. لازانیا رولی را می‌توانید هم در فر و هم در ماهیتابه دو طرفه تهیه کنید. امروز در مجله دلتا لازانیا رولی با سس بشامل را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • لازانیا ۱ بسته
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل لازانیا رولی

  • شیر ۱ لیوان
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا رولی

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس به سیر پوره شده اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود در ادامه گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها و آویشن افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفل‌دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یک‌دست شود در انتها کمی نمک را به همراه رب افزوده و تفت دهید.

داخل یک تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و به تدریج شیر گرم را به آن اضافه کنید و در انتها کمی نمک و فلفل افزوده و زمانی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید.

یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید تا گرم شود و به جوش بیاید. مقداری نمک و روغن را داخل آب ریخته بعد از به جوش آمدن ورقه‌های لازانیا را داخل آب ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.

ورقه‌های لازانیا را روی تخته یا میز کار قرار دهید و سپس روی ورقه‌ها کمی سس به همراه مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید و به آرامی رول کنید و داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب کردید قرار دهید.

تمام خمیر لازانیا را به صورت رولی تهیه و داخل ظرف قرار دهید و روی لازانیاها سس سفید را به همراه پنیر پیتزا ریخته و در فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید در انتهای پخت روی فر را روشن کرده تا سطح پنیر طلایی شود. همچنین می‌توانید در ماهیتابه دوطرفه این غذا خوشمزه را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه لازانیا بدون سس

لازانیا یکی از خوش‌طعم‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای بین‌المللی است. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا بازمی‌گردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بی‌شماری دارد.

لازانیا بدون سس

پخت لازانیا بدون سس یکی از معروف ترین طرز پخت های لازانیا به شمار می‌رود و بسیار خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه لازانیا بدون سس را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه لازانیا بدون سس

مواد لازم

  • کدو سبز: ۱ عدد
  • پیاز قرمز: یک سوم فنجان
  • پنیر موتزارلا: یک فنجان
  • پنیر فتا: نصف فنجان
  • قارچ: ۲ عدد
  • اسفناج: چهار فنجان
  • ریحان: یک چهارم فنجان
  • پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: سه حبه
  • روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
  • سرکه: یک چهارم فنجان
  • شکر: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • لازانیا: یک بسته
  • گوجه فرنگی گیلاسی: نه عدد

طرز تهیه لازانیا بدون سس

  • ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و سپس ظرف مخصوص فر را چرب کنید.
  • کدو سبز، قارچ، اسفناج، سیر، پیاز قرمز، پنیر موتزارلا و پنیر فتا را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و روغن زیتون، سرکه، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه و با هم مخلوط کنید.
  • سپس یک لایه لازانیا را روی ظرف پهن کرده و روی آن یک لایه گوجه‌فرنگی بچینید و دوباره یک لایه لازانیا بگذارید، در این مرحله یک لایه مخلوط اسفناج گذاشته و دوباره یک لایه لازانیا بگذارید.
  • لایه بندی را تکرار کنید و روی آن پنیر بریزید.
  • سپس ظرف را درون فر قرار دهید و ۳۵ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا پخته شود.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


لازانیا بدون گوشت؛ همچنان لذیذ

 

لازانیا بدون گوشت از آن دسته غذاهایی است که طعم بسیار خوبی دارد و مناسب گیاه‌‌خواران و همچنین کودکان است.

طرز تهیه لازانیا بدون گوشت

لازانیا از غذاهای ایتالیایی و محبوبی است که از انواع آن می‌توان به لازانیا گیاهی اشاره کرد. استفاده از پنیر پیتزا و همچنین محتویات متنوع آن، لازانیا بدون گوشت را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده است. با طرز تهیه لازانیا بدون گوشت با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
  • روغن زیتون ۳۰ گرم
  • هویج نگینی خرد شده ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • کدو سبز نگینی خرد شده ۱ عدد
  • ورق لازانیا ۱ بسته
  • بادمجان نگینی ۱ عدد
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • ریحان و پونه خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

برای سس:

  • پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه غذاهای گیاهی

طرز تهیه لازانیا بدون گوشت

  • ابتدا هویجی را که نگینی خرد کرده‌اید با مقداری آب در قابلمه بپزید تا نرم شود. سپس کدو سبز و بادمجان نگینی خرد شده را در ماهیتابه‌ای تفت دهید.
  • پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید و به کدو سبز و بادمجان اضافه کنید. سپس فلفل دلمه‌ای‌ و قارچ‌ را به مواد افزوده و تفت دهید.
  • نخودفرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس ریحان و پونه خشک را درون ماهیتابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. در این مرحله به جای ریحان و پونه خشک می‌توانید از سبزی تازه استفاده کنید. وقتی مواد آماده شد آن‌ها را از روی حرارت بردارید.
  • در کنار تفت دادن مواد، ورقه‌های لازانیا را در آب جوش همراه با کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید و برای ده دقیقه صبر کنید تا نرم شوند. سپس ورقه‌های لازانیا را با آب سرد آبکشی کنید.
  • برای سس لازانیا، پنیرها، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید.
  • کف ظرف پیرکس یا فلزی را کمی با کره یا روغن چرب کنید. یک لایه ورقه‌های لازانیا بچینید سپس روی آن کمی از سس بریزید و خوب پخش کنید. موادی که آماده کرده بودید را روی ورقه لازانیا بریزید. سپس دوباره سس بریزید و ورقه بعدی لازانیا را روی آن قرار دهید. این کار را تا لایه‌لایه‌شدن تمام مواد ادامه دهید.
  • در آخر روی ظرف ورقه‌ای آلومینیومی بکشید. ظرف را برای ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. شعله بالایی فر را نیز روشن کنید تا روی لازانیا نیز طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود و موقع برداشتن از هم نپاشد.

نکات پخت لازانیا بدون گوشت

  • لازانیا گیاهی با اسفناج نیز تهیه می‌شود. در این صورت باید از قبل اسفناج را تفت دهید سپس آن را روی خمیر لازانیا بریزید. حتی می‌توانید براساس ذائقه خود کدو و بادمجان را از دستور حذف کرده و لازانیا اسفناج و قارچ تهیه کنید.
  • برای پخت لازانیا سبزیجات بدون فر می‌توانید در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید، لازانیاها را بچینید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی گاز با شعله پخش کن قرار دهید.
  • در تهیه این غذا به جای تفت دادن با روغن می‌توانید مواد را در فر کباب کنید سپس در لازانیا بریزید. لازانیا با سبزیجات کبابی سالم‌تر و کم‌چرب‌تر است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور” را مطالعه کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو


همان‌طور که ارزش غذایی کدو سبز مشاهده کردید آن سبزی دارای مقادیر کمی نشاسته است. وجود کم نشاسته به معنی کربوهیدرات قندی کم و فیبر زیاد است. به همین دلیل است که شما با خوردن کدو احساس سیری بیشتر می‌کنید و از خوردن دست می‌کشید. همان کاری که برای کاهش وزن بدون فعالیت شدید بدنی به آن نیاز دارید.

blob.gif

همان‌طور که ارزش غذایی کدو سبز مشاهده کردید آن سبزی دارای مقادیر کمی نشاسته است. وجود کم نشاسته به معنی کربوهیدرات قندی کم و فیبر زیاد است. به همین دلیل است که شما با خوردن کدو احساس سیری بیشتر می‌کنید و از خوردن دست می‌کشید. همان کاری که برای کاهش وزن بدون فعالیت شدید بدنی به آن نیاز دارید در ادامه مطلب طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه لازانیای رژیمی

مواد لازم

  • گوشت گاو بدون چربی : ۵۰۰ گرم
  • نمک : یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • سیر : ۳ حبه
  • ریحان خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • فلفل سیاه : به اندازه کافی
  • کدوی سبز : ۳ عدد
  • پنیر ریکوتا : ۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • پنیر موزارلا : ۴ فنجان

طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو

  • در یک ماهیتابه متوسط گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک تفت دهید.
  • در این مرحله پیاز، سیر و روغن زیتون را اضافه کرده و ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
  • گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سیاه و قرمز، ریحان خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و بازهم مخلوط را تفت دهید.
  • شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مخلوط شما حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با درب بسته آهسته بجوشد. توجه داشته باشید که سس شما باید غلیظ باشد پس به مخلوط آب اضافه نکنید.
  • هنگامی که سس در حال جوش خوردن آهسته وقت آن رسیده است که کدوها را با ضخامت ۳ میلی‌متر در طول آن برش بزنید.
  • بعد از برش مقداری نمک به کدو زده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه در ظرف باقی بماند.
  • کدو سبز هنگام پختن مقدار زیادی آب پس می‌دهد این کار باعث می‌شود رطوبت کدو گرفته شود.
  • فر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه و با درجه ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در این ظرف متوسط تخم‌مرغ، و پنیرهای خرد شده را با هم مخلوط کنید.
  • در این مرحله مانند لازانیا یک لایه سس، پنیر و یک لایه کدو را درون ظرف پیرکس قرار دهید.
  • بعد از اینکه لایه آخر از کدو را قرار دادید، وقت آن رسیده است که سس و پنیر باقی مانده را روی کدو بریزید.
  •  روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید، بعد از ۲۰ دقیقه فویل را باز کنید تا آب روی غذا گرفته شود. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید. حالا لازانیای رژیمی شما آماده است.
  • می‌توانید غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی “اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی” را مطالعه کنید.


 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید