deltafood

اشتراک گذاشته شده با :

لوبیا سبز

ماکارونی پنیری با لوبیا سبز، یک غذای پرطرفدار

 

ماکارونی پنیری با لوبیا سبز پیشنهاد امروز ما برای شما است. این غذا که در دنیا با نام مک اند چیز معروف است، یکی از غذاهای مورد علاقه عاشقان پنیر است؛ چرا که همان طور که از نامش می‌توان حدس زد پر از پنیر است.

ماکارونی پنیری

ماکارونی پنیری در مجموع یک غذای پر کالری است، اما شما با تهیه ماکارونی پنیری که مقدار پنیر کم‌تری داشته باشد و از لوبیا سبز در آن استفاده شود، هم هوس خود را برطرف کرده‌اید و هم این که یک وعده غذایی با ارزش غذایی بالا را نوش جان کرده‌اید؛ اضافه کردن لوبیا سبز به مواد این غذا به طور هم‌زمان هم کالری آن را کاهش می‌دهد و هم خاصیت سیرکنندگی آن را افزایش می‌دهد. برای تهیه ماکارونی پنیری با لوبیا سبز مجله دلتا را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی پنیری با لوبیا سبز

  • ماکارونی شکلی ۳۵۰ گرم
  • آرد سبوس‌دار سه قاشق غذاخوری
  • جوز هندی یک قاشق چایخوری
  • مغز تخم کدو ۲۵ گرم
  • لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری
  • شیر کم‌چرب ۵۰۰ میلی لیتر
  • پنیر چدار ۱۴۰ گرم
  • نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماکارونی پنیری با لوبیا سبز

  • برای شروع یک قابلمه متوسط بردارید و دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. سه قاشق غذاخوری آرد سبوس‌دار داخل قابلمه بریزید و خوب تفت دهید. آرد را مدام هم بزنید تا خامی آن گرفته شود.
  • هم‌زمان که آرد را هم می‌زنید، کمی از شیر کم‌چرب را به آرامی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تبدیل به مخلوطی یکدست شود. دوباره شیر را به آرامی اضافه کنید و خوب هم بزنید. این کار را تکرار کنید تا همه شیر تمام شود و در نهایت یک سس یک‌دست سفید رنگ داشته باشید. یک قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده داخل سس بریزید و هم بزنید. کمی از مزه سس را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
  • فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. یک قابلمه متوسط را از آب پر کنید و مقداری نمک به آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. ۳۵۰ گرم ماکارونی را اضافه کنید و مطابق دستورالعمل روی بسته بپزید. در حین پختن ماکارونی، لوبیاها را خرد کنید. حدود هشت دقیقه پس از اضافه کردن ماکارونی داخل آب، لوبیاهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا سه دقیقه دیگر همه مواد بجوشند.
  • ماکارونی و لوبیاها را آبکش کرده و درون یک ظرف بزرگ مخصوص فر بریزید. ۱۴۰ گرم پنیر چدار را از وسط نصف کنید. یک نصف آن را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. پنیر چدار خرد شده را لابه‌لای ماکارونی و لوبیا قرار دهید. سپس روی آن را با سس سفیدی که در مرحله اول آماده کردید، بپوشانید. اکنون نصف دیگر پنیر را رنده کنید و روی سس بریزید. مغز تخم کدو را روی لایه آخر بریزید.
  • ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزد. زمانی که روی ماکارونی پنیری طلایی شد، آن را با احتیاط از فر خارج کنید. غذای شما حاضر است.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز، یکی دیگر از غذاهای اصیل تبریز است که به دلیل طعم، عطر و خاصیت غذایی ارزشمند آن، طرفداران خود را دارد.

کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز از غذاهای محلی تبریز است و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو کرد. با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بخش آشپزی مجله دلتا را دنبال کنید.

مواد لازم

  • لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه کوکو لوبیاسبز

  • ابتدا لوبیا سبز را با اندازه یک سانتی‌متر خرد کرده و اجازه دهید با مقداری آب در قابلمه با شعله ملایم خوب بپزد.
  • پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
  • سپس فلفل دلمه را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای و پیاز را خوب تفت دادید لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهید.
  • سیب زمینی را آب‌پز کرده و بعد از اینکه سیب زمینی‌ها خوب پخته شد آنها را در یک کاسه بزرگ رنده کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب هم بزنید و سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
  • در این مرحله مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به مواد سیب زمینی بیفزایید.
  • نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه کنید.
  • مایه کوکو را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  • یک تابه متناسب با مقداری مایه کوکو روی شعله قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.
  • اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس تمام مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف کنید.
  • در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو کاملا مغر پخت شود.
  • پس از اینکه سمت زیرین کوکو لوبیا سبز شما طلایی رنگ شد و کوکو کاملا خودش را گرفت آنرا برگردانید تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود.

پیشنهاد مطالعه: لوبیا سبز، منبع غنی از چربی‌های امگا ۳ بوده و کاروتنوئید و فلاونوئید موجود در لوبیا سبز، دارای خواص ضد التهابی است. درباره خواص لوبیا سبز در مجله دلتا بخوانید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید