deltafood

اشتراک گذاشته شده با :

پیتزا

پیتزا سوسیس کالباس، یک پیتزای خانگی خوشمزه

 

پیتزا سوسیس کالباس خوشمزه که به پیتزای مخلوط هم معروف است، علاوه بر سوسیس و کالباس، قارچ هم دارد که مزه پیتزا را دوست‌داشتنی‌تر و ارزش غذایی آن را بیشتر می‌کند.

پیتزا سوسیس کالباس

پیتزا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که انواع مختلف و هیجان‌انگیزی دارد. از پیتزا مخصوص گرفته تا پیتزا سالامی هر کدام را که بخواهید با کمی صبر و حوصله می‌‌توانید در خانه تهیه و نوش جان کنید. پیتزا سوسیس کالباس هم از آن پیتزاهای خانگی ساده‌ای است که در یک چشم به هم زدن آماده می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ

  • ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا ۶۰۰ گرم
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • سوسیس ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • ذرت نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • خمیر مایه یک قاشق چایخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • آب نصف پیمانه
  • آرد سفید یک پیمانه
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ

مرحله اول

برای شروع ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار یک کاسه کوچک بردارید و یک قاشق چایخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل آن بریزید. نصف پیمانه آب ولرم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. مخلوط خمیر مایه را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

مرحله دوم

یک پیمانه آرد سفید را الک کنید. در یک کاسه دیگر آرد را همراه با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط کنید. یک قاشق سوپخوری روغن مایع را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. سپس وسط مخلوط را کمی گود کنید و خمیر مایه را که پس از ده دقیقه عمل آمده است داخل گودی بریزید و مخلوط کنید.

خمیر را تا زمانی که به دست نچسبد با همزن مخلوط می‌کنیم. اگر خمیر خیلی رقیق بود، مقدار کمی آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا غلیظ‌تر شود.

مرحله سوم

پس از این که خمیر را خوب ورز دادید روی کاسه را با یک پارچه بپوشانید و کنار بگذارید. اجازه بدهید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند. کف قالب‌های مورد نظر را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید. خمیر را از کاسه خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را کف قالب پهن کنید. قالب‌ها را داخل فر قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

مرحله چهارم

اکنون سوسیس‌ها، کالباس‌ها، فلفل دلمه‌ای‌ها و قارچ‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. خمیرها را از فر خارج کنید و فر را روشن کنید. درجه حرارت آن را روی ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا به مدت نیم ساعت گرم شود. روی خمیرها را به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید.

با پشت یک قاشق سس را به خوبی روی خمیر‌ها پخش کنید. سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، سوسیس و کالباس خرد شده را روی خمیر پخش کنید. روی مواد را به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بریزید.

مرحله پنجم

قالب‌ها را در قسمت وسط فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه شعله گریل را روشن کنید تا روی پیتزا ترد و طلایی شود. پس از پنج دقیقه فر را خاموش کنید و پیتزا‌های آماده شده را با احتیاط از فر خارج کنید. پیتزاهای ترد و خوشمزه شما آماده سرو هستند. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزا سیب زمینی خوشمزه با پپرونی را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

 

پیتزا سوسیس و قارچ از ساده‌ترین پیتزاهایی است که می‌توانید از آن به‌عنوان گزینه شام و ناهار استفاده کنید.

طرز-تهیه-پیتزا-سوسیس-و-قارچ

پیتزا سوسیس یکی از قدیمی‌ترین و نوستالژیک‌ترین پیتزاهای دنیا و در واقع نسل نخست پیتزاها است. این پیتزا با مرغ، قارچ، کالباس، پیاز حلقه شده، گوجه فرنگی و … تهیه می‌شود. با طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ و فوت و فن پخت آن همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی ۱ بسته
  • خمیر پیتزای ایتالیایی ۱ بسته
  • سوسیس ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ پیمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز ۱ پیمانه
  • سس چیلی ۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان ۵۰ گرم
  • گوجه گیلاسی ۸ عدد
  • زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیتزا-سوسیس

طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ

  • شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس‌ها را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • خمیرها را به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
  • سس چیلی را روی خمیرها (تا نزدیک لبه‌های آن) پخش کنید. پودر پنیر پارمسان را روی لایه سس پخش کنید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزاها بریزید و بقیه پنیرها را روی مخلوط سوسیس بریزید. گوجه گیلاسی و زیتون‌های برش خورده را روی پیتزا بچینید.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به‌مدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی شود.


 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


پیتزا گوجه فرنگی؛ طبخ آسان و لذیذ

 

پیتزا از غذاهای سنتی مردم ایتالیاست که در چند سال اخیر در کشور ما رواج یافته و پیتزا فروشی‌های بسیاری در شهرهای کوچک و بزرگ کشور ما باز شده اند.

پیتزا گوجه فرنگی

پیتزا گوجه فرنگی یک نوع پیتزا راحت و به صرفه است که با کمترین مواد می‌توان در خانه تهیه کرد. این مجموعه‌ متنوع و پر انرژی هر چند ظاهراً تهیه و پخت آن را مشکل می‌نماید و ممکن است در ذهن بیننده، آماده نمودن و تهیه آن دشوار باشد ولی با اندکی همت و پشتکار می‌توان در اجاق گاز منزل‌مان پیتزاهای خوشمزه و لذیذی تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم

  • سس گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی: ۱ شاخه (قبلاً در روغن زیتون خوابانده باشید)
  • گوجه فرنگی: ۸ عدد
  • پنیر پیتزای: ۱۰۰ گرم
  • پیاز و جعفری: ۱۰۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی

  • خمیر پیتزا را آماده کنید.
  • روغن زیتون را به اندازه یک قاشق غذاخوری که با سس گوجه‌فرنگی مخلوط کرده‌اید روی خمیر بمالید.
  • سپس گوجه‌فرنگی‌ها را رو خمیر ریخته و بچینید.
  • بعد تره‌فرنگی‌های خرد شده را که در روغن زیتون خوابانده‌اید از روغن خارج کرده و روی گوجه‌فرنگی‌ها بچینید.
  • پیاز و جعفری خرد شده را روی آن‌ها بپاشید.
  • پنیر پیتزای رنده شده را به قطر یک سانت روی تمام مواد بریزید.
  • نهایتاً در حرارت ملایم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود و پنیر کامل آب شود.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی

 

پیتزا غذای محبوب بسیاری از افراد در سراسر دنیا است و شاید اکثر طرفداران پیتزا وقتی بدانند که می‌توانند خیلی راحت و سریع یک پیتزای خوشمزه در خانه تهیه کنند، دیگر به سراغ غذاهای فست‌فود ناسالم و گران‌قیمت شهر نروند.

پیتزا رولی

پیتزاهای رولی می‌توانند یک وعده غذایی خوشمزه یا یک خوراکی میان‌وعده‌ پرانرژی برای تمام اعضای خانواده باشند. طرز تهیه پیتزا رولی بسیار ساده است و سریع‌تر از پیتزای معمولی آماده می‌شود و این پیتزا یکی از لذیذترین طرز تهیه‌ها در آشپزی ملل است. در ادامه طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۲.۵ پیمانه
  • شیر گرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع یا کره آب شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • پپرونی: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سس کچاپ: به میزان لازم
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه انواع پیتزا

طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی

  • برای شروع روغن مایع یا کره آب شده را درون یک کاسه‌ بزرگ بریزید و به آن شیر گرم و مایه خمیر را اضافه کنید. آن‌ها را با استفاده از قاشق باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود.
  • آرد سفید را کم کم به مخلوط روغن، شیر و مایه خمیر اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله خیلی مهم است که آرد را یک‌جا به مواد اضافه نکنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.
  • روی میز کار یا تخته‌ آشپزی خود را آردپاشی کنید و خمیرتان را برای ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید.
  • وقتی خمیر را خوب ورز دادید، آن را درون ظرفی که کف آن را کمی چرب کرده‌اید قرار دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. اجازه دهید خمیرتان یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. بعد از یک ساعت استراحت، خمیر تا ۲ برابر حجیم می‌شود.
  • وقتی خمیر خوب حجیم شد، آن را روی تخته یا میز کار پهن کنید. سپس به ترتیب روی آن یک لایه سس کچاپ بمالید، پنیر پیتزا، یک ردیف پپرونی و پنیر پیتزا قرار دهید. حالا پیتزا را به صورت طولی رول کنید. دقت کنید که مواد به صورت مساوی در همه جای خمیر پخش شده باشند و هنگام رول کردن از لای رول بیرون نریزد.
  • با استفاده از یک چاقوی بزگ بعد از رول کردن پیتزا آن را برش‌های مساوی بزنید. سینی فر یا قالب خود را با کره یا روغن جامد چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و رول‌های پیتزا را روی آن بچینید.
  • وقتی همه رول‌ها را در ظرف چیدید، با استفاده از برس روی قسمت‌های خمیری زرده تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت طلایی و خوش‌رنگ شوند.
  • فر را از قبل روشن و گرم کنید. سپس رول‌های پیتزا را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و با توجه به فر خود به آن ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد.

پیتزا گوشت و قارچ

این روزها کمتر کسی پیدا می‌شود که علاقه‌ای به پیتزا نداشته باشد. از غذاهای بین المللی است که در ایران نیز بسیار پرطرفدار است. یکی از انواع محبوب پیتزا، پیتزا گوشت و قارچ است. در این پیتزا از هیچ گونه کالباس یا سوسیسی استفاده نمی‌شود. هر چند به خاطر استفاده از گوشت و پنیر، کالری بالایی دارد اما برای کسانی که یک پیتزای سالم و اما خوشمزه می‌خواهند، می‌توانند طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ و انواع پیتزاهای خانگی مجله اینترنتی دلتا بخوانند.

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

مواد لازم

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • گوشت ریش ریش شده و پخته: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۲۲۵ گرم
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر آماده پیتزا: ۶ عدد (سه بسته) یا دو عدد خمیر آماده نانوایی
  • سس پیتزا یا گوجه فرنگی: به مقدار لازم
  • آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

  • خمیر را باز کرده و کف ظرف را چرب کنید.
  • خمیر را روی آن گذاشته و بعد روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
  • گوشت ریش ریش شده را به خمیر افزوده و روی خمیر به قطر نیم سانت پهن کنید. بعد قارچ را ریز کرده روی گوشت‌ها بگذارید.
  • سپس پنیر رنده شده را روی تمام مواد پخش کنید.
  • باز هم کمی سس ریخته و پنیر را در مرحله‌ دوم مجدد به آن اضافه ‌کنید.
  • ظرف را درون فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در طبقه وسط و حرارت ملایم قرار دهید.
  • در پایان و پس از پخت کامل در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده را به صورت تزیین در وسط و کمی هم در اطراف بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه انواع پیتزا خانگی و لذیذ طرز تهیه پیتزا سبزیجات  را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه پیتزا سبزیجات

تعداد گیاه‌خواران دنیا هر روز بیشتر می‌شود. در این مطلب برای شما پیتزایی گیاهی آماده کرده‌ایم.

پیتزا سبزیجات

خمیر این پیتزا به خاطر وجود سیب زمینی شیرین ، آرد جوی دو سر ، بادام و دانه های چیا سرشار از ویتامین A  و فیبر است. شما می‌توانید روی این پیتزا هر چیزی که دوست داشتید قرار دهید. اما ترکیب کنگر فرنگی – ریحان – گوجه فرنگی عالی خواهد بود.در ادامه این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه پیتزا سبزیجات را بخوانید.

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

مواد لازم

  • سیب زمینی شیرین پوست کنده و برش خورده: پنج و یک دوم پیمانه
  • دانه چیا: یک قاشق غذاخوری
  • آب: سه قاشق غذاخوری
  • آرد جوی بدون گلوتن: یک و یک چهارم پیمانه
  • بادام آرد شده: یک چهارم پیمانه
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک شده: یک قاشق چایخوری
  • پونه خشک شده: یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک دریایی: یک دوم قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: کمی

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

  • ابتدا مطمئن شوید و با دقت سیب زمینی شیرین را اندازه می‌گیرید. این سیب زمینی‌ها را در فر به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
  • دانه‌های چیا و آب را به یک کاسه کوچک بیفزایید و آن را با چنگال هم بزنید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.
  • فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  • سیب زمینی‌های پخته شده را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و آن را خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست آید.
  • به دانه‌های چیا، تخم مرغ، آرد جو، آرد بادام، روغن زیتون، سرکه سیب، ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. آن را خوب مخلوط کنید.
  • داخل سینی فر کاغذ روغنی مخصوص قرار دهید. سیب زمینی شیرین را داخل آن کاغذ بریزید و از یک قاشق برای پهن کردن آن استفاده کنید.
  • سینی فر را در فر قرار دهید و به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه بپزید تا لبه‌های آن سرخ شود.
  • بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
  • حالا روی خمیر آماده شده مواد دلخواه همچون سبزیجات، کنگر فرنگی، گوجه فرنگی و ریحان قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

 پیتزا سوسیس و قارچ از ساده‌ترین پیتزاهایی است که می‌توانید از آن به‌عنوان گزینه شام و ناهار استفاده کنید.

طرز-تهیه-پیتزا-سوسیس-و-قارچ

پیتزا سوسیس یکی از قدیمی‌ترین و نوستالژیک‌ترین پیتزاهای دنیا و در واقع نسل نخست پیتزاهاست. این پیتزا با مرغ، قارچ، کالباس، پیاز حلقه شده، گوجه فرنگی و … تهیه می‌شود. از آنجاکه اکتبر را ماه جهانی پیتزا می‌نامند، مجله دلتا با طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ و فوت و فن پخت آن به روز شده است.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی ۱ بسته
  • خمیر پیتزای ایتالیایی ۱ بسته
  • سوسیس ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ پیمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز ۱ پیمانه
  • سس چیلی ۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان رنده ۵۰ گرم
  • گوجه گیلاسی ۸ عدد
  • زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیتزا-سوسیس

طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ

  • شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس‌ها را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • خمیرها را به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
  • سس چیلی را روی خمیرها (تا نزدیک لبه‌های آن) پخش کنید. پودر پنیر پارمسان را روی لایه سس پخش کنید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزاها بریزید و بقیه پنیرها را روی مخلوط سوسیس بریزید. گوجه گیلاسی و زیتون‌های برش خورده را روی پیتزا بچینید.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به‌مدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزا “طرز تهیه لاه‌ماجون؛ پیتزای ترکی” را مطالعه کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

پیتزا ایتالیایی کالزونه پیتزایی سیسیلی با اصالت «ناپلی» است که به خاطر شباهت ظاهری انواع اولیه آن به شلوارهای پاچه گشاد مردانه در قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی به این نام مشهور شد (کالزونه در زبان ایتالیایی به معنی پاچه شلوار است).

پیتزا ایتالیاییblob.gif

بعدها پیتزا کالزونه را به همان سبک لقمه‌ای اما با شکل و شمایل مختلف درست کردند. احتمالا شما هم پیتزا ایتالیایی کالزونه را در منوی رستوران‌ها و حتی شیرینی‌فروشی‌ها دیده‌اید اما به خاطر این‌که شبیه لقمه یا پیراشکی بوده برای سفارش دادن یا ندادن آن دو دل شده‌اید در ادامه طرز تهیه پیتزا کالزونه در مجله دلتا بخوانید.

پیتزا ایتالیایی کالزونه

موا لازم

  • خمیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
  • ذرت شیرین: ۱۰۰ گرم (آبکش شده)
  • کدو سبز:  یک عدد
  • فلفل قرمز: ۱ عدد متوسط ریز خرد شده
  • سینه مرغ گریل یا پخته شده: ۴۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۵۰ گرم
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز قرمز: ۱ یک پیاز متوسط ریز خرد شده
  • پونه کوهی خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • فلفل: به مقدار دلخواه

مواد لازم برای خمیر پیتزا کالزونه

  • آرد: ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • شیر ولرم: ۱ لیوان

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی کالزونه

  • برای درست کردن پیتزا ایتالیایی کالزونه ابتدا مواد لازم برای خمیر پیتزا به جز آرد را با هم مخلوط کنید. آرد را کم‌کم به این ترکیب اضافه کنید تا گوله نشود و یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاورید. اگر احساس کردید خمیر لطیف و نرم شد و مقداری آرد اضافی آمد، بقیه آرد را اضافه نکنید
  • برای رسیدن خمیر، یک ظرف بزرگ را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. خمیر را به مدت یک تا یک ساعت و نیم در یک جای گرم قرار دهید تا خوب برسد. از این خمیر می‌توانید برای درست کردن انواع غذاها، شیرینی و لقمه و پیراشکی استفاده کنید.
  • خمیر پیتزا را روی سطح کارتان باز کنید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را با وردنه صاف کنید و یک خمیر دایره‌ای شکل به اندازه یک خمیر مینی پیتزا درست کنید.
  • برای درست کردن پیتزا کالزونه با مرغ ابتدا کدو سبز را ریز خرد کنید و با کمی کره تفت دهید. حالا سس سالسا را آماده کنید. روغن را کمی داغ کنید و ابتدا پیازها را تفت دهید، بعد از این‌که پیازها سبک شدند، کنید. سپس گوجه فرنگی، فلفل قرمز خرد شده، پوره گوجه فرنگی، پونه کوهی خشک شده اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. زمانی که احساس کردید گوجه‌فرنگی پخته شده حدود نصف استکان آب اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا یک سس سالسا غلیظ و یکدست به دست بیاید.
  • روی هر ورقه خمیر پیتزا یک قاشق غذاخوری سس سالسا بمالید. سپس فلفل قرمز ریز خرد شده، ذرت و کدو سبز تفت داده شده را به مقدار مساوی روی هر ۴ خمیر و در فاصله ۱ تا دو سانتی‌متری از لبه خمیر بریزید. تکه‌های مرغ را که از قبل گریل کرده یا پخته‌اید (بسته با ذائقه شما دارد) به مواد اضافه کنید. پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را روی مواد فوق بریزید و در پایان لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید به نحوی که پیتزا خیلی سفت و مجکم مهر و موم شود و مواد از آن بیرون نریزند. کمی کره آب شده را با برس روی خمیر پیتزاها بمالید و آن‌ها را با فاصله از هم در سینی فر قرار دهید.
  • می‌توانید کمی پنیر پارمزان رنده شده هم روی پیتزا بپاشید و سینی را داخل فر بگذارید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت پیتزا ایتالیایی کالزونه و طلایی شدن سطح آن کافی است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی “اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی” را مطالعه کنید.


 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید