deltafood

اشتراک گذاشته شده با :

کباب

کباب چنجه ترد و خوشمزه

 

گوشت سالم و تازه که خودتان تهیه کرده‌اید با روشی آسان، تجربه لذت‌بخشی از طعم فراموش‌ نشدنی کباب چنجه را به همراه می‌آورد.

طرز تهیه کباب چنجه

آخر هفته‌ها سرو یک کباب خوشمزه در کنار عزیزان می‌تواند تعطیلات ما را لذت‌ بخش‌تر کند. کباب چنجه جزو آن دسته از کباب‌هایی است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل آماده کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. این غذا که از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است، هم بسیار لذیذ است و هم تهیه آن در خانه بسیار به صرفه‌تر و سالم‌تر از سفارش آن از رستوران است. این کباب سنتی و لذیذ را آماده کنید و در یک ‌روز تعطیل از خوردن این غذای خوشمزه در کنار دوستان و افرادی که دوستشان دارید لذت ببرید. با طرز تهیه کباب چنجه با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه

  • گوشت قرمز گوسفندی یک کیلوگرم
  • نمک به مقدار لازم
  • ماست ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای سبز یک عدد
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سس مایونز یک قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه یک کباب چنجه خوشمزه ابتدا باید گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. دقت داشته باشید که ضخامت هر تکه از دو تا سه سانتی‌متر بیشتر نشود.

مرحله دوم

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با ماست، سس مایونز، آب لیموترش، فلفل سیاه و روغن زیتون مخلوط کنید. سپس تکه‌های گوشت را در مخلوط قرار دهید و در آن را ببندید. ظرف را حدود ده ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد خوب به خورد گوشت‌ برود.

مرحله سوم

پیازها را از تکه‌های گوشت جدا کنید و گوشت را به سیخ بکشید. لابه لای تکه‌های گوشت تکه‌های دنبه، پیاز و فلفل سبز بگذارید. بهتر است فاصله تکه‌های گوشت به اندازه یک بند انگشت باشد تا گوشت‌ها به خوبی کباب شوند.

مرحله چهارم

در حین پخت روی کباب‌ها نمک بپاشید. پس از پخت کباب‌های چنجه آماده را در بشقابی تمیز در کنار ترشی و گوجه کبابی سرو کنید. نوش جان!

نکاتی برای تهیه کباب چنجه

  • کباب را روی شعله ملایم کباب کنید و چند بار سیخ کباب را زیر و رو کنید تا آبدار شود. چنجه را آبدار و مغز پخت از روی منقل بردارید.
  • هر چه گوشت بیشتر در مواد بماند چنجه تردتر و آبدارتر می‌شود.
  • می‌توانید برای درست کردن کباب چنجه از فیله گوساله و شتر هم استفاده کنید.
  • اضافه کردن ماست و سس مایونز به مواد کباب چنجه، کباب را تردتر می‌کند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب گشنیز کباب آذری، یک کباب لذیذ و خوشمزه را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

لوبیا کباب رشتی، صبحانه محبوب گیلانی‌ها

 

در مورد این خوراک خوشمزه در کتاب‌های تاریخ گیلان بسیار صحبت شده است و گفته می‌شود که در روزگاران قدیم به دلیل ارزانی لوبیا و جهت استفاده از تکه‌های چرب باقیمانده از گوشت، این غذا با هزینه کمی قابل تهیه بوده است.

لوبیا کباب

لوبیا کباب معمولا به عنوان صبحانه در قهوه خانه‌های سنتی رشت سرو می‌شود. البته این غذا را در وعده‌های مختلف روز هم می‌توان میل کرد. هر دو جزء تشکیل دهنده این غذا یعنی کباب و خوراک لوبیا به صورت جداگانه آماده می‌شوند. سپس در هنگام سرو، تکه‌های گوشت کباب شده به خوراک لوبیا اضافه می‌شوند. با طرز تهیه صبحانه محبوب گیلانی‌ها، لوبیا کباب رشتی همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا کباب رشتی

  • گوشت چنجه نیم کیلوگرم
  • پیاز یک عدد
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • لوبیا چیتی ۲ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • سیب زمینی یک عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • آب ۴ پیمانه

طرز تهیه لوبیا کباب رشتی

مرحله اول

ابتدا خوراک لوبیا را آماده می‌کنیم. برای رفع نفخ لوبیا، آن را از شب قبل در آب خیس کنید. لوبیاهای خیس کرده را به همراه چهار لیوان آب، داخل یک قابلمه متوسط بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا لوبیا به آرامی بپزد. یک عدد پیاز را بصورت نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم

پس از این که پیازها تغییر رنگ دادند و طلایی شدند، نصف آن‌ها را بردارید و کنار بگذارید. حالا دو حبه سیر و یک عدد گوجه فرنگی را خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. همه مواد را خوب تفت دهید. سپس مواد را به لوبیای در حال پخت اضافه کنید. یک عدد سیب زمینی را دو نصف کنید و به لوبیا اضافه کنید.

مرحله سوم

پس از این که سیب زمینی‌ها پخته شد، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید. سپس با استفاده از یک چنگال آن را له کنید. سیب زمینی له شده را به پیاز سرخ شده باقیمانده در ماهیتابه اضافه کنید. آن‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه تفت دهید. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. اکنون مواد داخل ماهیتابه را به قابلمه خوراک اضافه کنید.

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن مواد به خوراک، حرارت شعله را کم کنید و بگذارید تا خوراک به آرامی بپزد. برای جا افتادن کامل خوراک لوبیا لازم است تا حدود یک ساعت و نیم روی حرارت معمولی بپزد. در همین حین‌، کباب چنجه را آماده کنید. تکه‌های چنجه را با کمی نمک و فلفل و پیاز رنده شده مزه‌دار کنید و به سیخ بکشید. پس از این که خوراک جا افتاد، چنجه‌ها را روی منقل کباب کنید. خوراک لوبیا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و همراه با کباب چنجه داغ نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزا سوسیس کالباس، یک پیتزای خانگی خوشمزه را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه کباب لا پلو

 

کباب لا پلو یک غذای فوق العاده خوشمزه و سنتی است که به دلیل قرار گرفتن گوشت در داخل برنج، عطر و طعم بی‌نظیری دارد.

کباب لا پلو

کباب لا پلو را به صورت مرغ لا پلو یا گوشت چرخ کرده لا پلو درست می‌کنند. در این مقاله می‌توانید طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی به روش رستوران‌های مشهور را در مجله دلتا یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کباب لا پلو

  • برنج ۲ لیوان
  • گوشت چرخ کرده حدود ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • ماست ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
  • سماق، پودر زیره، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لا پلو

مرحله اول

قبل از هر کاری برنج‌ را بشویید و به همراه مقداری نمک داخل آب قرار دهید تا خیس بخورد. سپس باید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. پیازی که آب آن خارج شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مقداری سماق، زردچوبه، نمک، پودر زیره و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید. مواد را برای حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کاملا منسجم شود. سپس یک سلفون روی ظرف گوشت بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا گوشت برای یک ساعت استراحت کند. مرحله آماده کردن گوشت کباب لا پلو شبیه کباب تابه‌ای است.

مرحله دوم

بعد از گذشت یک ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید. مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط داغ شود. گوشت را به صورت کامل داخل ماهیتابه پخش کنید و سرخ کنید.

مرحله سوم

حالا داخل یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و به آن اضافه کنید. بعد از این‌که رنگ گوجه‌ها کمی عوض شد، مقداری نمک، فلفل سیاه و یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا آب آن به طور کامل خارج شود.

مرحله چهارم

یک قابلمه را آب کنید و با حرارت زیاد روی گاز قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب روغن مایع، نمک و برنج‌های خیس کرده را به آب اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج کمی نیم پز شود. سپس برنج را داخل آبکش بریزید. بهتر است ته برنج را به صورت ته چین درست کنید تا جلوه زیباتری داشته باشد.

مرحله پنجم

تخم مرغ، ماست و زعفران دم کرده را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید. به اندازه یک کفگیر برنج به این مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و سپس برنج ترکیب شده با تخم مرغ و ماست را در کف قابلمه پخش کنید. مقداری برنج داخل قابلمه بریزید. سپس کباب‌ها را روی برنج بچینید و کمی سماق روی آن‌ها بپاشید.

حال مقداری از سس گوجه‌ای که تهیه کرده‌اید را روی آن قرار دهید. بقیه برنج باقیمانده را روی کباب‌ها بریزید و کمی فشار دهید. برای خوش طعم‌تر شدن غذا کمی کره خرد کنید و روی برنج قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. سپس غذا را در دیس مناسب برگردانید و از عطر و طعم لذیذ آن لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت بادمجان، محبوب و پرطرفدار را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

کباب چوبی مرغ با مزه دندان‌گیر بیکن

 

کباب چوبی مرغ علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار آسان است و در مدت زمان کمی در خانه آماده می‌شود. بنابراین اگر به دنبال یک غذای لذیذ و البته راحت و بدون دردسر هستید، کباب چوبی مرغ را امتحان کنید.

کباب چوبی مرغ

کباب یکی از لذیذترین و بی‌دردسرترین وعده‌های غذایی‌ست که می‌تواند همه اعضای خانواده را با خود همراه کند. حتی اگر نمی‌خواهید وعده اصلی غذا کباب باشد، می‌توانید مقدار کمی از آن را در کنار سایر خوراکی‌ها سرو کنید. معمولا استفاده از خلاقیت در تهیه این غذا، باعث می‌شود طعم‌های جدید و شگفت‌انگیزی خلق شود. این‌بار به سراغ کباب چوبی مرغ رفته‌ایم تا آن را در کنار مزه دندان‌گیر بیکن تجربه کنیم. تردی بیکن کباب شده به همراه سینه مرغ و ادویه‌های مختلف‌ می‌تواند یک گزینه عالی برای نهار یا شام تعطیلات باشد. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب چوبی مرغ

  • سس سویا یک چهارم فنجان
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ بزرگ (نصف شده) ۱۰ عدد
  • سینه مرغ بدون پوست ۳ تکه
  • آناناس (خرد شده) ۲۳۰ گرم
  • سرکه سیب یک چهارم فنجان
  • روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده ۲ عدد
  • بیکن (نصف شده) ۲۳۰ گرم

طرز تهیه کباب چوبی مرغ

مرحله اول

در یک کاسه بزرگ سس سویا، سرکه سیب، عسل، روغن کانولا و پیازچه را با هم مخلوط کنید. سپس تکه‌های برش خورده مرغ و قارچ را داخل این ترکیب بریزید و هم بزنید تا مواد، همه بخش‌های آن‌ را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم‌دار شوند.

مرحله دوم

گریل یا فر را گرم کنید تا برای پخت کباب‌ها آماده باشد.

مرحله سوم

قارچ‌ها و مرغ‌ها را از ظرف بیرون بیاورید و کاملا آن‌ها را بتکانید که چیزی از مواد باقی نماند. مواد باقی مانده در ظرف را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت زیاد به‌جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید تا آرام آرام بجوشد. پس از ۱۰ دقیقه می‌توانید قابلمه را از روی گاز بردارید.

مرحله چهارم

هر تکه از مرغ را در یک برش بیکن بپیچید و آن را به سیخ بکشید، سپس یک برش قارچ و یک برش آناناس را روی سیخ قرار دهید و این‌کار را تا پایان مواد ادامه دهید.

مرحله پنجم

حالا صفحه گریل را چرب کنید و کباب‌ها را روی آن بچینید. اجازه دهید تا آرام شروع به پختن کنند، در فواصلی روی کباب باقی‌مانده سسی که آماده کرده‌اید را با قلم‌مو بزنید تا طعم آن حفظ شود. زمانی‌که بیکن‌ها شفاف و آب مرغ کاملا گرفته شد، می‌توانید آن‌ها را برای سرو آماده کنید.

چند نکته

  • استفاده از پودر پاپریکا می‌تواند این کباب را خوشمزه‌تر کند.سبزیجات پخارپز و ذرت کره‌ای از بهترین دورچین‌ها برای این غذا هستند.
  • شما می‌توانید برای سرو کباب چوبی مرغ از سس‌های مختلفی استفاده کنید.
  • بنابه سلیقه خودتان می‌توانید در هر سیخ، پیاز، سیب زمینی یا فلفل هم قرار دهید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

از میان تمام پیش غذاها و میان وعده‌ها سالاد طرفدار بیشتری دارد. از میان این تعداد سالاد، سالاد کبابی به صورت شگفت انگیزی خوش طعم است.

سالاد سبزیجات کبابی

خوردن سبزیجات کبابی یک تصور متفاوت از طعم و مزه سبزیجات به شما می‌دهد. این بار می‌خواهیم طرز تهیه یک سالاد متفاوت و خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

مواد لازم

  • سیب زمینی شیرین بزرگ: ۲عدد
  • شقاقل بزرگ: ۴ عدد
  • چغندر متوسط: ۶ عدد
  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
  • نمک: ۱ و ¾ قاشق چای خوری
  • فلفل: یک قاشق چای خوری
  • سس مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک: ½ لیوان
  • جعفری تازه خرد شده: یک قاشق سوپ خوری
  • ترب کوهی: یک قاشق سوپ خوری
  • خردل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

  • فر را به دمای ۴۰۰ درجه برسانید. سیب زمینی‌، شقاقل و چغندر‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون در یک کاسه بزرگ بریزید.
  • یک لایه از این ترکیب را در ماهیتابه‌ای که تا حدی آن را به روغن آغشته کرده‌اید، پخش کنید. ۱ و ¼ قاشق نمک و ½ قاشق فلفل روی آن بپاشید.
  • چغندر‌ها را با ۱ قاشق باقیمانده از روغن زیتون قاطی کنید.
  • یک لایه از این چغندرها را روی یک فویل آلومینیومی هم اندازه ماهیتابه خود درست کنید و آن را روی لایه اول قرار دهید و باقیمانده نمک و فلفل را به‌ روی آن بپاشید.
  • در دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آن‌ها را بپزید. سپس بگذارید کاملا سرد شود (که حدودا ۲۰ دقیقه طول می کشد)
  • در همین حال، سبزی را با سس خود هم بزنید. سبزیجات را در یک کاسه بزرگ بگذارید و به میزان مورد علاقه خود سس آماده شده را روی آن‌ها بریزید.
  • آن را مخلوط کنید تا روی سبزیجات را بگیرد. سالاد شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه “سالاد شوید و سیب زمینی” را در مجله دلتا مطالعه کنید. 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


کباب بناب ساطوری آذربایجان

کباب بناب یا کباب ساطوری از کباب‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی و متعلق به شهرستان بناب است که با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می‌شود.

کباب ساطوری بناب

کباب بناب آذربایجان یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است که گذشتن از عطر و طعم دلچسب آن به هیچ عنوان کار ساده‌ای نیست. درست کردن این کباب روش خاصی دارد و از همین رو برخی افراد تنها آن را به صورت آماده خریداری می‌کنند. اما ما در این مقاله قصد داریم به شما یاد دهیم چطور یک کباب بناب یا ساطوری فوق العاده درست کنید و از طعم لذیذ آن در منزل لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه کباب ساطوری بناب

 

مواد لازم

  • فیله گوسفندی چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • راسته گوساله چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • پیاز سفید متوسط: ۳ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • جعفری ساطوری: به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

  • طرز تهیه کباب بناب مثل کباب کوبیده آن چنان که به نظر به می‌رسد سخت نیست. تنها موضوعی که وجود دارد این است که برای درست کردن این کباب شما به یک ساطور مخصوص و بزرگ استفاده می‌شود که گوشت به کمک آن خرد شود. به دلیل نبود این ساطور در خانه، برای تهیه این کباب از گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌شود. اگر خودتان گوشت را چرخ می‌کنید، بهتر است برای این کباب از گوشت چرخ‌کرده درشت‌تر و یک بار چرخ شده استفاده کنید. گوشت را درون ظرفی بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای درست کردن کباب ساطوری از پیاز خیلی ریز و رنده شده استفاده نمی‌شود. باید پیاز را طوری خرد کنید که آب آن خارج نشود و زیر دندان هم درشت به نظر نرسد.
  • در این مرحله از طرز تهیه کباب بناب یا ساطوری آذربایجانی پیاز را با گوشت ترکیب کنید و در صورت تمایل مقداری جعفری ساطوری نیز به آن اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید تا کاملاً منسجم شوند. این مرحله از طرز تهیه کباب بناب اهمیت زیادی در پخت آن دارد. بعد از آماده شدن گوشت و پیاز آن را داخل یک ظرف بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

کباب ساطوری بناب آذربایجان

  • در این مرحله از طرز تهیه کباب بناب مواد کباب را از یخچال خارج کنید و دوباره برای چند دقیقه ورز دهید. برای درست کردن این کباب از سیخ پهن و بزرگ مخصوصی استفاده می‌شود. شما می‌توانید از سیخ کباب کوبیده نیز استفاده کنید. به اندازه یک پرتقال گوشت بردارید و سیخ را از آن عبور دهید. سپس کباب را مثل زمانی که کوبیده درست می‌کنید، روی سیخ پهن کنید. به همین ترتیب همه سیخ‌ها را آماده کنید.
  • در مرحله چهارم از طرز تهیه این کباب باید آن‌ها را روی منقل قرار دهید تا پخته شوند. برای این کار باید زغال را به صورت یک دست روشن کنید و در ابتدا کمی باد بزنید تا کباب‌ها کمی سفت شوند. توجه داشته باشید که اگر حرارت یک دست نباشد و یا شعله آن خیلی کم باشد، احتمال ریختن گوشت کبابی از سیخ وجود دارد. مقداری کره داخل ظرف بریزید و برای چند ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا آب شود، سپس کمی زعفران آب شده به آن اضافه کنید. در زمان پخت می‌توانید برای خوش طعم‌تر شدن و همچنین آبدارتر شدن کباب، این سس را با براش روی کباب بزنید. اگر دوست ندارید کباب شما عطر زعفران بگیرد، می‌توانید تنها از کره آب شده روی کباب استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “طرز تهیه کته زردآلو”  را مطالعه کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید