کباب لا پلو یک غذای فوق العاده خوشمزه و سنتی است که به دلیل قرار گرفتن گوشت در داخل برنج، عطر و طعم بینظیری دارد.

کباب لا پلو را به صورت مرغ لا پلو یا گوشت چرخ کرده لا پلو درست میکنند. در این مقاله میتوانید طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی به روش رستورانهای مشهور را در مجله دلتا یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کباب لا پلو
- برنج ۲ لیوان
- گوشت چرخ کرده حدود ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- پیاز بزرگ یک عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
- سماق، پودر زیره، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کباب لا پلو
مرحله اول
قبل از هر کاری برنج را بشویید و به همراه مقداری نمک داخل آب قرار دهید تا خیس بخورد. سپس باید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. پیازی که آب آن خارج شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مقداری سماق، زردچوبه، نمک، پودر زیره و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید. مواد را برای حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کاملا منسجم شود. سپس یک سلفون روی ظرف گوشت بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا گوشت برای یک ساعت استراحت کند. مرحله آماده کردن گوشت کباب لا پلو شبیه کباب تابهای است.
مرحله دوم
بعد از گذشت یک ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید. مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط داغ شود. گوشت را به صورت کامل داخل ماهیتابه پخش کنید و سرخ کنید.
مرحله سوم
حالا داخل یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس گوجه فرنگیها را رنده کنید و به آن اضافه کنید. بعد از اینکه رنگ گوجهها کمی عوض شد، مقداری نمک، فلفل سیاه و یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا آب آن به طور کامل خارج شود.
مرحله چهارم
یک قابلمه را آب کنید و با حرارت زیاد روی گاز قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب روغن مایع، نمک و برنجهای خیس کرده را به آب اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج کمی نیم پز شود. سپس برنج را داخل آبکش بریزید. بهتر است ته برنج را به صورت ته چین درست کنید تا جلوه زیباتری داشته باشد.
مرحله پنجم
تخم مرغ، ماست و زعفران دم کرده را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید. به اندازه یک کفگیر برنج به این مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و سپس برنج ترکیب شده با تخم مرغ و ماست را در کف قابلمه پخش کنید. مقداری برنج داخل قابلمه بریزید. سپس کبابها را روی برنج بچینید و کمی سماق روی آنها بپاشید.
حال مقداری از سس گوجهای که تهیه کردهاید را روی آن قرار دهید. بقیه برنج باقیمانده را روی کبابها بریزید و کمی فشار دهید. برای خوش طعمتر شدن غذا کمی کره خرد کنید و روی برنج قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. سپس غذا را در دیس مناسب برگردانید و از عطر و طعم لذیذ آن لذت ببرید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت بادمجان، محبوب و پرطرفدار را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
برای تهیه این غذا مواد اولیه به صورت مجزا آماده میشوند و سپس با یک چینش خاص و جذاب در کنار هم قرار میگیرند و برای پخت نهایی در فر آماده میشوند.


فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه ما ایرانیها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانیها، ترکها هم از گوشت در غذا بسیار لذت میبرند و به همین دلیل غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم خوراک گوشت و بادمجان ترکی
- گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
- بادمجان ۲ عدد بزرگ
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
- آب یک و نیم پیمانه
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- پودر سیر، سماق، زیره، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی
- سیب زمینیها را حلقه حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
- بادمجانها را نیز حلقه حلقه کرده و در روغن جداگانه سرخ کنید.
- پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ شده، آرد سوخاری، روغن زیتون، تخم مرغ و ادویهها را مخلوط کنید. گوشت را چنگ بزنید تا مواد کاملا به خرد آن برود.
- در یک ظرف دیگر رب گوجه فرنگی را با آب لیموترش، روغن مایع، نمک و فلفل و آب مخلوط کنید.
- یک ظرف مناسب برای پخت در فر انتخاب کنید و سیب زمینیها را کف آن بچینید. سپس بادمجانها را روی آن قرار دهید. بعد از آن گوشت را تقسیم کنید. هر قسمت گوشت را روی یکی از بادمجانها قرار دهید و با قاشق به اندازه قطر بادمجان پهن کنید.
- روی گوشت فلفل دلمهای حلقه شده بچینید و به عنوان لایه آخر، گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.
- سس ربی که از قبل تهیه کردهاید را با ملاقه روی غذا بریزید. سپس ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. غذای شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت قرمه سبزی با رب گوجه فرنگی را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
کباب چوبی مرغ علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار آسان است و در مدت زمان کمی در خانه آماده میشود. بنابراین اگر به دنبال یک غذای لذیذ و البته راحت و بدون دردسر هستید، کباب چوبی مرغ را امتحان کنید.

کباب یکی از لذیذترین و بیدردسرترین وعدههای غذاییست که میتواند همه اعضای خانواده را با خود همراه کند. حتی اگر نمیخواهید وعده اصلی غذا کباب باشد، میتوانید مقدار کمی از آن را در کنار سایر خوراکیها سرو کنید. معمولا استفاده از خلاقیت در تهیه این غذا، باعث میشود طعمهای جدید و شگفتانگیزی خلق شود. اینبار به سراغ کباب چوبی مرغ رفتهایم تا آن را در کنار مزه دندانگیر بیکن تجربه کنیم. تردی بیکن کباب شده به همراه سینه مرغ و ادویههای مختلف میتواند یک گزینه عالی برای نهار یا شام تعطیلات باشد. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب چوبی مرغ
- سس سویا یک چهارم فنجان
- عسل ۲ قاشق غذاخوری
- قارچ بزرگ (نصف شده) ۱۰ عدد
- سینه مرغ بدون پوست ۳ تکه
- آناناس (خرد شده) ۲۳۰ گرم
- سرکه سیب یک چهارم فنجان
- روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خرد شده ۲ عدد
- بیکن (نصف شده) ۲۳۰ گرم
طرز تهیه کباب چوبی مرغ
مرحله اول
در یک کاسه بزرگ سس سویا، سرکه سیب، عسل، روغن کانولا و پیازچه را با هم مخلوط کنید. سپس تکههای برش خورده مرغ و قارچ را داخل این ترکیب بریزید و هم بزنید تا مواد، همه بخشهای آن را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعمدار شوند.
مرحله دوم
گریل یا فر را گرم کنید تا برای پخت کبابها آماده باشد.
مرحله سوم
قارچها و مرغها را از ظرف بیرون بیاورید و کاملا آنها را بتکانید که چیزی از مواد باقی نماند. مواد باقی مانده در ظرف را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت زیاد بهجوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید تا آرام آرام بجوشد. پس از ۱۰ دقیقه میتوانید قابلمه را از روی گاز بردارید.
مرحله چهارم
هر تکه از مرغ را در یک برش بیکن بپیچید و آن را به سیخ بکشید، سپس یک برش قارچ و یک برش آناناس را روی سیخ قرار دهید و اینکار را تا پایان مواد ادامه دهید.
مرحله پنجم
حالا صفحه گریل را چرب کنید و کبابها را روی آن بچینید. اجازه دهید تا آرام شروع به پختن کنند، در فواصلی روی کباب باقیمانده سسی که آماده کردهاید را با قلممو بزنید تا طعم آن حفظ شود. زمانیکه بیکنها شفاف و آب مرغ کاملا گرفته شد، میتوانید آنها را برای سرو آماده کنید.
چند نکته
- استفاده از پودر پاپریکا میتواند این کباب را خوشمزهتر کند.سبزیجات پخارپز و ذرت کرهای از بهترین دورچینها برای این غذا هستند.
- شما میتوانید برای سرو کباب چوبی مرغ از سسهای مختلفی استفاده کنید.
- بنابه سلیقه خودتان میتوانید در هر سیخ، پیاز، سیب زمینی یا فلفل هم قرار دهید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
شنیسل گوشت از غذاهای بینالمللی است که به دلیل خوشمزه و سادگی در پخت، طرفداران خاص خود را دارد.

اگر حتی یکبار مزه شنیسل خانگی را به عنوان غذای اصلی چشیده باشید دیگر به سختی تن به خوردن شنیسلهای آماده خواهید داد. به غذاهایی که در آنها گوشت کوبیده بدون استخوان با آرد سوخاری پوشانده شده و در روغن سرخ شود شنیسل گفته میشود. اگر شما هم از طرفداران غذاهای سوخاری و خوشمزه هستید با مجله اینترنتی دلتا و طرز تهیه شنیسل گوشت همراه باشید.
مواد لازم
- گوشت راسته گوساله یک کیلوگرم
- پودر سوخاری یک استکان
- تخممرغ ۴ عدد
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- روغن ۲۰۰ گرم

طرز تهیه شنیسل گوشت
- برای تهیه شنیسل گوشت، ابتدا گوشت را در اندازه متوسط خرد کرده و سپس هر قطعه گوشت را بکوبید تا نازک شود.
- تخممرغ ها را با فلفل و نمک درون ظرفی مناسب هم بزنید.
- در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
- در این فاصله هر تکه از گوشت را درون پودر سوخاری بغلتانید. سپس تکه های گوشت را درون تخم مرغ بزنید و مجددا آن را به پودر سوخاری آغشته کنید.
- گوشتها را درون روغن داغ سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود سپس گوشتهای سرخ شده را روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. این غذای خوشمزه را درون ظرفی مناسب قرار دهید و به کمک سبزیجات و برشهای خیار شور و گوجه و … آن را تزیین کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
چغندر را می توان تنها پخت و از خواص و طعمش لذت برد اما ما در این مطلب خوراکی خوشمزه را برای شما تهیه کردهایم که به همراه گوشت و چغندر است.

خوراک گوشت و چغندر روسی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار اروپای شرقی و روسیه است. مواد اولیه برای تهیه این غذا چغندر قرمز، گوشت، جعفری، گوجه فرنگی و سیر است. چغندر قرمز یا همان لبو یکی از خوشمزهترین سبزیجات موجود در فصل پاییز و زمستان است. در ادامه طرز تهیه خوراک گوشت و چغندر را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم
- گوشت: ۳۰۰ گرم
- چغندر قرمز: ۳ عدد
- سیب زمینی: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه
- پیاز: ۲ عدد
- هویج: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک گوشت و چغندر
(برای مطالعه طرز تهیه انواع خوراک لذیذ به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
- گوشت خرد شده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده تفت دهید.
- بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد ۴ لیوان آب به آن افزوده و روی حرارت ملایم گوشت را بپزید.
- پوست چغندر را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.
- چغندر را همراه با سرکه و روغن در تابه تفت دهید.
- به مواد شکر و رب گوجه اضافه کرده و همچنان تفت دهید.
- صبر کنید تا رشته های چغندر رنده شده کمی نرم شوند سپس آن را از روی حرارت بردارید.
- ۱ پیاز خرد شده را با مقداری کره در ماهیتابه تفت دهید.
- سپس هویج پوست کنده و رنده شده را به آن بیفزایید و تا نرم شدن هویج، آن ها را تفت دهید.
- ۱ الی ۲ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا پخته شود.
- سپس سیب زمینی های خرد شده را به گوشت اضافه کنید.
- ۱۵ دقیقه مهلت دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
- همه موادی را که قبلا تفت داده اید به گوشت بیفزایید. ۱۵ دقیقه صبر کنید.
- گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
- سپس آن ها را همراه با جعفری خرد شده، سیر رنده شده و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید.
- خوراک را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کمی بجوشد و کاملا جا بیفتد.
- پس از نیم ساعت خوراک شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک “طرز تهیه خوراک بره” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید